0-800-500-507
Безкоштовно з будь-якого оператора

Важливо!

19.03.2020

Шановні клієнти!

У зв’язку з загрозою розвитку епідемії короновірусної інфекції в Україні та з метою попередження поширення вірусу COVID-19, відповідно до рекомендацій Кабінету Міністрів України, наша компанія прийняла рішення про часткове переведення співробітників на віддалений режим роботи. За ці дні ми перебудували багато процесів, адаптувались до нових умов, та робимо все, щоб цей вимушений захід обережності ніяк не позначився на роботі нашого сервісу і якості комунікації з Вами. Всі наші фахівці та відділи працюють у штатному режимі. Наші співробітники проходять первинний огляд і не допускаються до роботи в разі погіршення самопочуття.


ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ продовжує виконувати свої зобов’язання перед нашими клієнтами: безперебійне надання охоронних послуг 24/7 та обробка нових замовлень.

На затверджений період карантину ми просимо обмежити візити в наші офіси і замість цього оформити замовлення або отримати консультації по телефону 0 800 500 507.
Ми робимо всі можливі зусилля, щоб підтримати Вас у цей непростий період і максимально оперативно відповідати на всі запитання, для забезпечення якісного обслуговування в особливому режимі роботи. Ми створили безпечний простір для наших клієнтів та співробітників.

Бережіть себе і здоров’я своїх близьких!

Підписатися на розсилку цікавих новин і акцій від ОХОРОННОГО ХОЛДІНГУ
підписатися
Ми в соц. мережах / приєднуйтесь