особистий кабінет
0-800-500-507 безкоштовно з будь-якого оператора
UA
RU EN
0-800-500-507
Безкоштовно з будь-якого оператора

«Охоронний Холдінг» взяв участь у виставці «Безпека-2018»

29.10.2018

Компанія «Охоронний Холдінг» взяла участь у виставці технічних засобів «Безпека-2018». Це найбільший в Україні спеціалізований майданчик, який об'єднує українських та зарубіжних розробників, виробників і постачальників охоронного обладнання.

Протягом чотирьох днів — з 23 по 26 жовтня — фахівці ділилися досвідом і переймали досягнення колег із індустрії безпеки. На території понад 4000 м2 розмістилися більше сотні профільних організацій з України, США, Німеччини, Польщі.

Компанія «Охоронний Холдінг» продемонструвала свої досягнення в області технічної охорони, інформаційного, протипожежного захисту, супутникового моніторингу та інших послуг, що надаються підприємством.

Під час виставки компанія «Охоронний Холдінг» провела показові виступи груп швидкого реагування, чим додала видовищності заходу, продемонструвавши злагодженість роботи та швидкість реакції у нештатній ситуації.

Міжнародна виставка «Безпека» щорічно проходить у Києві за підтримки держави — Міноборони, МВС України, СБУ, ДСНС.

Провідні підприємства України, а також зарубіжні партнери презентували свої розробки та новітні продукти в рамках цієї події. Серед них — IT-обладнання, пристрої антитерористичного спрямування, банківської та інформаційної сфери, відеоспостереження, протипожежної безпеки, контролю доступу.

Підписатися на розсилку цікавих новин і акцій від ОХОРОННОГО ХОЛДІНГУ
підписатися
Ми в соц. мережах / приєднуйтесь