особистий кабінет
0-800-500-507 безкоштовно з будь-якого оператора
UA
RU EN
0-800-500-507
Безкоштовно з будь-якого оператора

Нові проекти. Нові перспективи. Нові цілі безпеки.

04.12.2018

29 листопада 2018 року, у м. Запоріжжя, в офісі товариства «ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ» проведено «круглий стіл» ради директорів Громадської організації «Українська федерація професіоналів безпеки» (УФПБ) та членів Національної мережі реагування.

У ході обговорення стратегічних питань, директори охоронних компаній презентували свої проекти, ділились власними напрацюваннями, визначали шляхи та перспективи розвитку. 

На нараді детально обговорені такі проекти, як «Національна мережа реагування», «Антиугон», «Тендерні закупівлі», «Безпека дитини», «Громадська безпека». Особливу зацікавленість присутніми виявлено щодо впровадження та практичної реалізації проекту «Safe Home», який віднедавна спільно втілюється компаніями «КИЇВСТАР» та «ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ». У ході обміну думками і власним досвідом, під час обговорення презентацій нових проектів, означені шляхи їх подальшого розвитку та масштабування на територію України.

На спільну думку власників бізнесу та керівництва УФПБ, сьогодні охоронний бізнес вкрай потребує затвердження державою професійних стандартів діяльності, усунення різноманітних законодавчих перешкод бізнесу, а найголовніше – встановлення та контролювання державою порядку ціноутворення послуг.

Співпраця компаній триватиме, а так – підвищуватиметься безпека мешканців наших міст.

Підписатися на розсилку цікавих новин і акцій від ОХОРОННОГО ХОЛДІНГУ
підписатися
Ми в соц. мережах / приєднуйтесь