0-800-500-507
Безкоштовно з будь-якого оператора

А ВАША КОМПАНІЯ СТРАЖДАЄ ВІД ВТРАТИ ПРИБУТКУ ЧЕРЕЗ ВИТІК ІНФОРМАЦІЇ?

20.02.2018

А ВАША КОМПАНІЯ СТРАЖДАЄ ВІД ВТРАТИ ПРИБУТКУ ЧЕРЕЗ ВИТІК ІНФОРМАЦІЇ?

Інформаційна безпека є однією з головних умов нормальної роботи та розвитку системи будь-якого підприємства, а також може звести нанівець перспективу втрати даних. Тому кожен керівник розуміє, ступінь важливості збереження конфіденційних відомостей, незалежно від того, наскільки висока ціна послуги.

Сьогодні промисловим шпигунством займається більше половини українських компаній. Експерти підрахували збитки та зробили висновок, що саме недобросовісна конкуренція є причиною матеріальних та іміджевих втрат.

ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ охоплює спектр рішень і процедур з побудови ефективного контролю будь-яких загроз інформаційної безпеки — з аудиту існуючих систем захисту і консалтингу з їх розвитку, до створення комплексних рішень для управління і забезпечення відповідності вимогам керівних органів.

Професіоналізм наших співробітників підтверджує ліцензію Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Інформаційна безпека, послуги з надання якої ви можете замовити у нас — це гарантований успіх в плані конфіденційності за відповідну вартість.

Предоставляючи висококваліфіковані послуги з виявлення та захисту від прослуховувань, «ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ» гарантує повну конфіденційність, оперативність та надійність та готовий допомогти Вам і зробити Вашу інформаційну безпеку дійсно надійною!

 

Підписатися на розсилку цікавих новин і акцій від ОХОРОННОГО ХОЛДІНГУ
підписатися
Ми в соц. мережах / приєднуйтесь